filosofie

buro³ architecten is een klein en dynamisch bureau, gevestigd in Amsterdam. Willemien van Duijn en Lieuwe Vos zijn de drijvende krachten achter buro³.


buro³ architecten is betrokken bij uiteenlopende opdrachten, variërend van stedenbouwkundige masterplannen en woningbouwprojecten tot interieurs met bijbehorend meubilair. In- en uitzoomen tussen de verschillende schaalniveaus vinden we boeiend en het houdt ons flexibel en scherp. Onze aandacht voor zowel het grote gebaar als het verfijnde detail weerspiegelt in het uiteindelijke ontwerp altijd ons uitgangspunt: de integratie met de omgeving.


Elke fase, van ontwerp tot en met realisatie, heeft onze volledige aandacht. Wij streven steeds naar kwaliteit en perfectie, en we koesteren het kunstenaarsaspect van ons vak. Inspiratie putten wij uit vaak onverwachte bronnen en ontmoetingen. Mede daarom vinden wij een intensieve samenwerking met opdrachtgever, overheid, uitvoerder, gebruiker en met elkaar belangrijk.


Naast de twee partners is er een vast netwerk van freelancers die met hun specialismen ons bureau ondersteunen. Ons vak bestaat bij de gratie van teamwork, waarbij onze kernkwaliteit ontwerpen is; het vervaardigen van concepten en creatief ontworpen oplossingen. Door onze grote inzet, betrokkenheid en enthousiasme, is het proces voor ons minstens zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat.

B01_bureau.html